Kırımlıların %95.7’si ABD zalimine rest çekti

Kırımlıların %95.7’si ABD zalimine rest çekti
Daha önce belirttiğim gibi, Washington’un çarpık mantığını izlersek Kırım hiçbir zaman Ukrayna’nın parçası olmadı, çünkü Sovyet diktatörü Kruşçev 1954 yılında Rusya’nın Kırım eyaletini Ukrayna’ya verdiğinde Rusların oy vermesine izin verilmemişti.

 

 

Dr. Paul Craig Roberts

 

Press TV

 

 

Batı'daki herhangi bir seçimin tanık olmadığı bir katılımla gerçekleşen referandumda Kırımlıların %95.7'si Rusya'ya katılma yönünde oy kullandı.

 

Daha önce belirttiğim gibi, Washington'un çarpık mantığını izlersek Kırım hiçbir zaman Ukrayna'nın parçası olmadı, çünkü Sovyet diktatörü Kruşçev 1954 yılında Rusya'nın Kırım eyaletini Ukrayna'ya verdiğinde Rusların oy vermesine izin verilmemişti.

 

Kırımlılar sokaklarda kutlamalar yapıp uluslararası gözlemciler referandumun tamamen adil olduğunu, herhangi bir müdahale ve tehdit olmadığını beyan ederken, neo-Nazi Beyaz Saray “biz kötü kokular gelen seçimi tanımayacağız” dedi. Ahmak Beyaz Saray sözcüsü, Beyaz Saray'ın ve “uluslararası toplumun” – Washington kibirle kendisinin “uluslararası toplumun” sesi olduğunu düşünüyor – işleyen demokrasinin sonuçlarını tanımayacağını söylemiş oldu.

 

Demokrasi, Washington'un dünya çapındaki hegemonya gündemine hizmet ettiği zaman Washington tarafından, yahut Almanya, İngiltere ve Fransa'da ülkelerini Washington  namına yöneten beş para etmez Amerikan kuklaları tarafından kabul edilemez. Neo-Nazi Beyaz Saray sözcüsü, uluslararası gözlemcilerin tamamen özgür bir şekilde yapıldığını açıkladıkları referandumun “şiddet tehditleri ve gözdağı altında gerçekleştiğini” iddia ederken kuyruklu yalan söylüyordu.

 

Bütün dünyanın yanlış olduğunu bildiği bu açıklama, Washington'daki hükümetin ve onun itaatkar medyasının, dünyanın bu güne kadar gördüğü en kötü ve en tehlikeli yalancı olduğunu ortaya koyuyor. Washington'un yapabildiği tek şey yalan söylemektir: Saddam Hüseyin'in kitle imha silahları ve El Kaide'yle bağlantısı vardı, Suriye Devlet Başkanı Esad kendi yurttaşlarına karşı kimyasal silah kullandı, İran'ın nükleer silah programı var, Kaddafi askerlerine Libyalı kadınlara daha iyi tecavüz edebilmeleri için viagra veriyordu, Rusya kırımı ilhak etti, Usame Bin Ladin 11 Eylül'ün beyniydi.  Washington'un yalanlarına yüzlerce başka örnek verilebilir. Gerçekte, bilinçli insanlar için Washington kelimesi, yalancı kelimesiyle eş anlamlı hale gelmiştir.

 

Dünya, Amerika Birleşik Devletleri hükümeti olma iddiasındaki suç örgütüne karşı ne zaman yaptırım uygulayacak?

Savaş Suçları Mahkemesi ve Uluslararası Ceza Mahkemesi ne zaman Obama ve suç örgütü hakkında, aynı zamanda Bush ve Clinton rejiminde yer almış kişiler hakkında yakalama kararı çıkaracak?

 

ABD hükümetinin ve suçlu üyelerinin malvarıklarına ne zaman el koyulacak?

 

Dünya, Washington'un Somali'den Afganistan'a, Irak'tan Libya'ya, Pakistan'dan Yemen'e, Suriye'den Ukrayna'ya kadar uzanan ve Rusya, İran ve Çin'e kadar uzanması beklenen ülkelere ve halklara getirdiği yıkımı daha ne kadar tolere edecek?

 

Amerika Birleşik Devletleri hükümeti, dünya tarihinin en kötü suç örgütüdür. Bütün bir 21. yüzyıl boyunca hükümetin tek bir üyesi bile, herhangi bir şey hakkında gerçeği söylemedi. Yürütme erki devamlı surette Kongre'ye yalan söylüyor ve ödlek, zayıf değersiz ahmaklar orada oturup bunu kabul ediyor. Kongre o kadar faydasız ki, kaldırılabilir bile. Ben Obama'nın, herhangi bir anda bu faydasız kurumu ortadan kaldıran bir yürütme talimatı yayınlamasını bekliyorum.

 

Fakar “biz özgürlük ve demokrasiye sahibiz”.

 

Gerçeklik, kainatın bütün şeytanlarının Washington'da toplanmış olduğudur. Milyonlarca yaşamı yok eden ve dünyayı yok edecek olan bu şeytanlardır.

 

 

Çev: Selim Sezer

 

medyasafak.com