Husi liderden Sokotra Adası’ndaki Siyonistleri füzelerimizle vururuz iması

Husi liderden Sokotra Adası’ndaki Siyonistleri füzelerimizle vururuz iması
"BAE, İsrail ile birleştiğini, tek bir varlığa dönüştüğünü resmen ilan etti. Emirlikler bugünlerde Sokotra Adası’nı İsrail’e verdiklerini söylüyorlar. Bugün hamdolsun imkanlarımız çok, 1500, 2000 km menzilli balistik füzelerimiz var… Seyir füzelerimiz, Kudüs füzeleriniz var…”

 

 

Yemenli Adaletin Geleceği Partisi sözcüsü Ali el-Halili (Husi), geçtiğimiz günlerde İranlı Ofogh TV'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Akıcı bir Farsça ile konuşan Halili şunları kaydetti:

 

“Birleşik Arap Emirlikleri ve İsrail, Yemen karşısında birleşmiş durumdalar. Benim yorumuma göre bu Yemen karşıtı bir ittifaktır. İsrail Yemen'de gizli bir şekilde faaliyet yürütmek istedi fakat başarısız oldu, bu yüzden şimdi bunu açıkça yapmak istiyor. Abdülmelik Husi de bunu diyor. Yemenli savaşçılar ve mücahitler, ki bunlar arasında Yemen Devriminin önderi de var, birkaç ay önce ‘İsrail'i vuracağız. İsrail'e ulaşabilecek füzelerimiz var, İsrail ve Siyonistleri vuracağız' demişti. Bugün ise artık BAE de açıkça bölgedeki ikinci İsrail'e dönüştü diyoruz. Bunu bugün sadece biz söylemiyoruz. İranlı direniş savaşçıları söylemiyor bunu sadece. BAE, İsrail ile birleştiğini, tek bir varlığa dönüştüğünü resmen ilan etti. Emirlikler bugünlerde Sokotra Adası'nı İsrail'e verdiklerini söylüyorlar. Bugün hamdolsun imkanlarımız çok, 1500, 2000 km menzilli balistik füzelerimiz var… Seyir füzelerimiz, Kudüs füzeleriniz var…”

 

 

Medya Şafak