Hizbullah: Tüm Lübnan halkına maddi yardıma hazırız

Hizbullah: Tüm Lübnan halkına maddi yardıma hazırız
Fadlallah, “Hizbullah'ın, Beyrut Limanı'nın yeniden inşasına yardımcı olmak için 2006 Savaşı'ndan sonra kazandığı zengin yeniden inşa uzmanlığını kullanmayı ve koronavirüs salgınıyla mücadele için gerekli teçhizatı bağışlamayı teklif ettiğini” belirterek

 

 

Lübnan Parlamentosu Direniş’e Sadakat Bloğu üyesi Dr. Hasan Fadlallah Salı günü yaptığı açıklamada “Hizbullah'ın tüm Lübnan halkına maddi destek sunmaya hazır olduğunu” vurguladı, “ancak bazı siyasi partilerin bu tür yardımları reddettiğini” de belirtti.

 

Bu bağlamda milletvekili Fadlallah, “Hizbullah'ın, Beyrut Limanı'nın yeniden inşasına yardımcı olmak için 2006 Savaşı'ndan sonra kazandığı zengin yeniden inşa uzmanlığını kullanmayı ve koronavirüs salgınıyla mücadele için gerekli teçhizatı bağışlamayı teklif ettiğini” belirterek, bazı siyasi partilerin buna cevaplarının tamamen olumsuz olduğunu kaydetti.

 

Fadlallah, El-Manar TV'ye verdiği röportajda “Hizbullah'ın şu anda 50 bin aileye yardım sağladığını ve Ramazan ayı boyunca 50 bin ailenin daha bu yardım programından yararlanacağını” söyledi.

 

 

Medya Şafak