Husi âlim İbrahim el-Ubeydi: Suud Krallığı haritadan silinip “Hicaz” adını alacak

Husi âlim İbrahim el-Ubeydi: Suud Krallığı haritadan silinip “Hicaz” adını alacak
"Bir kâğıt parçasından okuduğunu zar zor anlayan bunak krallarının - o eşeğin - konuşmalarına bakın! Okurken kekeliyor... O eşek okumayı bile beceremiyor... Tüm mücahitlerin efendisi Hizbullah'ı terörist olarak nitelendirene bakın hele! Gerçek terörist odur! O bir Nazi’dir!”

 

 

Husi âlim İbrahim el-Ubeydi, Yemen’in San´a şehrinde verdiği Cuma hutbesinde (7 Ocak 2022), Suudi rejimine ateş püskürttü:

 

“Yakında Hicaz halkı isyan edecek ve Suud aşiretininin köküne kibrit suyu dökecekler! Sözde Suudi Arabistan Krallığı haritadan tamamen silinecek. O ülkenin adını değiştirecekler: Yeni adı ‘Hicaz’ olacak. ‘Suudi’ adını bir Yahudi aileden alıyorlar - Mordeçay ailesinden. Bu rejimin varlığına son verilmeli ve Arapların haritasından tamamen çıkarılmalıdır. Sözde Suudi Arabistan Krallığı'ndan bahsediyorum. Burası İslam'a ve Müslümanlara ait bir ülke olmasına rağmen, adını bir Yahudi ailesinden alıyor! Bu, dünyadaki her Arap veya Müslüman için utanç sebebidir!

 

Hicaz'da ayaklanmalar, birbiri ardına ayaklanmalar başlatılmalı, böylece Suud kabilesinin adını alan Yahudi rejiminin kökünden sökülerek Arap Yarımadası'ndan tamamen çıkarılması için kanlar kaynamaya devam etmelidir!

 

Bir kâğıt parçasından okuduğunu zar zor anlayan bunak krallarının - o eşeğin - konuşmalarına bakın! Okurken kekeliyor... O eşek okumayı bile beceremiyor... Tüm mücahitlerin efendisi Hizbullah'ı terörist olarak nitelendirene bakın hele! Gerçek terörist odur! O bir Nazi’dir!”

 

 

Medya Şafak