Hizbullah Suriye’de 1000 Şehid Verdi Masalı

Hizbullah Suriye’de 1000 Şehid Verdi Masalı
El Mustakbel gazetesinin sistematik yalan ve uydurmalarının son örneğinin ifşa edilmesi hadisesi bile kendilerini özür dilemeye sevkedemedi. El Müstakbel gazetesi bilinmeyen bir sitenin güya Hizbullah’ın Suriye’deki 1000 şehidinin isim ve fotoğraflarını yayınlamasını haberleştirmişti.

 

El Menar

 

 

El Mustakbel gazetesinin sistematik yalan ve uydurmalarının son örneğinin ifşa edilmesi hadisesi bile kendilerini özür dilemeye sevkedemedi. El Müstakbel gazetesi bilinmeyen bir sitenin güya Hizbullah'ın Suriye'deki 1000 şehidinin isim ve fotoğraflarını yayınlamasını haberleştirmişti.

 

Suriyeli muhalif site Kollona Shorakaa fotoğrafları yayınlar yayınlamaz, El Müstakbel  gazetesi şehidlerini  gururla ilan etmekten hiç çekinmeyen Hizbullah aleyhinde bir bağlamda yayın yapmaya başladı.

 

El Menar sitesi buna cevap olarak gazetenin ve internet sitesinin tüm iddialarını yalanlayan bir rapor kaleme almasına rağmen El Müstakbel gazetesi Hizbullah ve şehidleri aleyhindeki propaganda kampanyasını sürdürdü.

 

El Mustakbel gazetesi El Menar'da yayınlanan bu raporu görmezden gelmeye devam etmekle birlikte bugünkü baskısında  (17 Aralık) “Kollona Shorakaa sitesinde yayınlanan üçüncü yazı dizisindeki fotoğrafların pek çok hatayı içermesi yüzünden artık bu fotoğrafları yayınlamayı durduracağını” ilan etti.

 

Bununla birlikte El Müstakbel gazetesi ilk iki bölümde yayınladığı fotoğraflar için özür dileme yoluna gitmedi.

 

medyasafak.com