Beyni yıkanmış zombiler ve ikiyüzlüler

Beyni yıkanmış zombiler ve ikiyüzlüler
Tekfirciler Cezayir’de bebekleri çarmıha germedi mi? Çeçenistan’da videoların karşısında rehinelere işkence etmedi mi? Bosna’da düğünlere kurşun yağdırmadı mı? Endonezya’da bombalarla insanları havaya uçurmadı mı? Afganistan’da insanların canlı canlı derilerini soymadı mı? Çeçenistan’da rehineleri kurtların olduğu deliklere atmadı mı? Suriye’de insanlara ölünceye kadar işkence edip çarmıha germedi mi?

 

 

 

Vineyardsaker.blogspot.co.uk

 

 

 

Geçen hafta, aralarında 40 devlet liderinin de olduğu yaklaşık 3 milyon kişi Paris sokaklarına inerek, bir dizi tekfirci terör saldırısının 17 kurbanının katillerini ifşa etti..



Neredeydiler? 



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Afganistan halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Suudi Arabistan Şiilerinin üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Bahreyn Şiilerinin üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Çeçenistan halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Sırp halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.

 


Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Libya halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Suriye halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Irak halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Kürdistan halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.

 


Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Lübnan halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Nijerya halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Pakistan halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.

 


Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Hindistan halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Rusya halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Somali halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Kenya halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Yemen halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Cezayir halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör Endonezya halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Bu 3 milyon kişi ve 40 devlet lideri, alçak tekfirci terör İran halkının üzerine salındığında neredeydi? Hiçbir yerde.



Neden hiçbir yerde değillerdi?



Daha fazla soru 



Tekfirciler Cezayir'de bebekleri çarmıha germedi mi? Çeçenistan'da videoların karşısında rehinelere işkence etmedi mi? Bosna'da düğünlere kurşun yağdırmadı mı? Endonezya'da bombalarla insanları havaya uçurmadı mı? Afganistan'da insanların canlı canlı derilerini soymadı mı? Çeçenistan'da rehineleri kurtların olduğu deliklere atmadı mı? Suriye'de insanlara ölünceye kadar işkence edip çarmıha germedi mi?



Yahut bazı masum kurbanlar, başkalarından daha mı eşit?



Avrupa, Suriye'deki tekfircileri ve Ukrayna'daki Nazileri desteklediği zaman neden 3 milyon kişi sokaklara dökülmedi?



Bu 3 milyon insandan ve 40 devlet liderinden kaç tanesi, Anglo-Siyonist İmparatorluğun tekfirciliği isteyerek ve titizlikle beslediğini, örgütlediğini, finanse ettiğini, eğittiğini, birleştirdiğini, yönettiğini, desteklediğini, silahlandırdığını ve koruduğunu gerçekten bilmiyor?



Bu 3 milyon insandan ve 40 devlet liderinden kaç tanesi, tekfirciliğin iki fonksiyonu – İmparatorluğa itaat etmemeye cüret edenlerin üzerine salınma ve Batı halkını ürküterek bir polis devletini kabul etmeye sürükleme – olan bir golem olduğunu gerçekten bilmiyor?



Günün birinde öğrenecek miyiz?



Bütün bunları daha önce gördük. 11 Eylül'de Amerikan halkı, kelimenin gerçek anlamıyla korku ve histeriyle tepki vermeye koşullandırılmıştı. Bu mükemmel bir şekilde işledi ve hepimiz, bunun nasıl sonuçlandığını biliyoruz: birden fazla büyük savaş ve milyonlarca (Irak!) ölü.  Amerikalıların çoğu basit bir şekilde, düşünmeyi durdurdu ve titiz bir analizin yerine panik tepkiyi geçirdi. Bugün Avrupa tam olarak aynı şeyi yapıyor. Aynı sebepler aynı sonuçları üretecektir. Günün birinde öğrenecek miyiz?



Her durumda, düşman kim?



Eh tabi, bu noktada eğilimliler. “Biz İslam'a karşı değiliz!!”, “İslam barış dinidir!!”, “Bizim Müslümanlarla hiçbir sorunumuz yok!!!”



Doğru!



Gerçek şu ki, “onların” “İslam'la” ve “iyi Müslümanlarla” hiçbir sorunu yokken, AYNI ZAMANDA onlar, “çok-kültürlülüğün başarısız olduğunu” ve “İslam'ın Batı toplumlarıyla uyumsuz olduğunu” düşünmeye “başladılar”. Sadece bu değil, “kötü Müslümanlar” “iyi Müslümanlar”ın arasına saklanma eğiliminde olduğundan, “güvenli tarafta” duralım ve içlerinden birinin birdenbire çılgın bir Cihadçı intihar bombacısına dönüşmesi ihtimaline karşı bütün “o Müslümanlar” üzerinde çok ÇOK “yakın bir gözümüz” olsun. Doğru mu?



Yanlış!



BÜTÜN bu tekfirci ucubelerin “birdenbire” Batılı güvenlik servisleriyle her türden SAYISIZ bağlantıya sahip olduğunu fark ettiniz mi? Bu, ABD'deki bir Ku Klux Klan mitingi gibi: 10 kukuletalı katılımcıdan ikisi moronlardan, sekizi örtü altında çalışan Federal ajanlardan oluşuyor. Bu tekfirciler için de tam olarak aynı durum söz konusu. Ve bu iki moron gerçekten bir şeyler yaptığı zaman sekiz Federal ajan, “birdenbire” sırra kadem basıyor (veya intihar ediyor). Bunun İslam'la herhangi bir ilgisi var mı? Elbette hayır. Bunun sadece derin devletle ve dünyadaki muhtemelen her bir terörist grubun manipüle edilmesiyle ilgisi vardır.

 

O halde, hangisi daha anlamlıdır: Müslümanları korkutmak mı yoksa tekfirci grupları titizlikle yönlendiren Batılı güvenlik servisleri mi?



Gerçek şu ki, tekfirci grupları kontrol eden Batılı güvenlik teşkilatları, hepimizin Müslümanlardan nefret etmesini istiyor. Neden? Basit bir şekilde, sosyal kaos, iç bölünme ve hatta iç savaş atmosferi yaratmak için. Bu yüzden biz bu “şeytan Müslümanları” avlamakla meşgulken, onlar hepimizi sömürmeye devam edebilir.



O halde ne yapabiliriz?



Basit!  Emperyal efendilerimiz bizden tam olarak üç şey yapmamızı istiyor:


 

  • Korkmak
  • Nefret etmek
  • Düşünmeyi bırakmak
  •  

Bu yüzden de yapmamız gereken şeyler şunlardır:


 

  • Korkuyu reddetmek, cesareti desteklemek
  • Sevmek
  • Düşünmek
  •  

Gerçekten de bu kadar basit.  Eğer korkar, nefret eder ve düşünmeyi bırakırsak, onlar kazanır. Eğer korkuyu reddeder, sever ve düşünürsek, onlar kazanır. Onların bütün İmparatoruğu, korku, nefret ve ahmaklık üzerine kuruludur. Onu, cesaret, sevgi ve zekayla devirelim!



Paris'te gördüğümüz şeyi 3 milyon insanın ve 40 devlet liderinin, iki temel nedenden ötürü gösteri düzenlemesiydi: bazılarının medya öfkesi tarafından beyni yıkanmıştı, bazıları ise bunu siyasi nedenlerden ötürü yaptı. 3 milyon beyni yıkanmış zombi ve ikiyüzlü insan. Bırakın istediklerini yapsınlar. Fakat biz, onların tuzaklarına DÜŞMEYECEĞİMİZİ, ruhlarımızı nefretle, beyinlerimizi ahmaklıkla KİRLETEMEYECEKLERİNİ,  eğer milyonlarca beyni yıkanmış ve zombileşmiş insan varsa, yalanları gören ve nefret, korku ve ahmaklık üzerine kurulu bütün bu “zihinsel manzarayı” reddeden milyarlarca insanın da var olduğunu açıkça ve yüksek sesle söyleyelim.

 

 

www.medyasafak.net