"Hristiyanlığa ve İslam’a Karşı Savaş"

"Hristiyanlığa ve İslam’a Karşı Savaş"
"Rus televizyon haber ağır RT’ye göre Rusya’da ve Ukrayna’da, finansman kodamanı George Soros ve Kyiv Post’un Brooklyn doğumlu yayıncısı Jed Sunden’in de aralarında olduğu Yahudi bağışçılar tarafından finanse edilen FEMEN bağlantılı protesto grupları, kiliselerin içinde haçları zincir testerelerle kestiler ve holiganca eylemler gerçekleştirdiler."
Hristiyanlığa ve İslam’a Karşı Savaş

Wayne Madsen




Press TV

 

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yeni muhafazakâr / Hristiyan evanjelik siyasi ittifakı, ABD’nin siyasi ve felsefi temellerini tanımlamak için “Yahudi-Hristiyan” terimini kullanıyor.

Ancak İsrail, Filistin, Rusya ve Avrupa’daki kiliseler ve dünya çapındaki camiler kundakçılarının, grafiti çizerlerinin ve vandalların saldırılarına uğrarken, İsrail ve İsrail’in çıkarlarına hizmet edenlerin saldırısına uğrayanın, Hristiyan-İslam inançları olduğunu vurgulamak gerekiyor. 

İsrailli sağcı Ortodoks Yahudi yerleşimciler, kiliselere ve camilere saldırarak, Kutsal Topraklar’da Hristiyanlara ve Müslümanlara karşı “fiyat etiketi” intikamı denilen şeyi gerçekleştirdiler. Radikal Yahudiler, Batı Şeria ve Gazze’de tam anlamıyla tanınan bir Filistin devleti kurma girişimlerine karşı “ fiyat etiketi” olarak Hristiyan ve Müslüman ibadet yerlerine saldırmaya devam edeceklerini söylüyorlar. Yerleşimciler ve İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu hükümetinin pek çok üyesi, Batı Şeria’nın “Judea ve Samaria” adıyla İsrail’e dâhil edilmesini ve Müslüman ve Hristiyan Arap nüfusun sürülmesini isteyenlerle aynı noktada duruyor. 

Yahudilerin kiliselere karşı vandalizminin son örneği, Kudüs’te bulunan Aziz George Roma Ortodoks Kilisesi’nin taşlanması oldu. Kiliseye saldırı, Romanya Dışişleri Bakanı Titus Corlatean’ın İsrail ziyareti sırasında gerçekleşti. Netanyahu, Romanya Dışişleri Bakanı’yla görüşmeyi ve Roma kilisesine yapılan Yahudi saldırısı için kişisel olarak özür dilemeyi reddederek kilise saldırısıyla bağlantısı olabileceği yönünde şüphelere yol açtı. 

Roma kilisesine saldırıdan bir hafta önce, Yahudi vandallar, Kudüs’teki Siyon Tepesi üzerindeki Dormition Manastırı’nın yanında bulunan Roma Katolik Fransisken manastırının üzerine “küfür dolu sözler ve “fiyat etiketi” şeklinde yazılamalar yaptılar. Önceki ay ise Yahudi vandallar, Latrun’daki Trappist manastırının duvarlarına yine Hz. İsa’ya hakaretler karaladılar ve manastırın kapısını ateşe vermeye çalıştılar. Geçen Şubat ayında da Kudüs’te bulunan bir Baptist kilisesinin üzerine İbranice “Hristiyanlara ölüm” ve “Sizi çarmıha gereceğiz” yazmışlardı.

Kiliselere yönelik saldırılar, Doğu Kudüs’teki Ortodoks Yahudilerin sokaklardaki Hristiyan din adamlarına tükürdüğü yılların sonunda gelinen nokta. Çok sayıda cami de Batı Şeria’daki Yahudi işgalcilerin saldırına uğradı. 

Metodistleri, Luthercileri, Birleşik Mesih Kilisesi’ni, Ulusal Kiliseler Konseyi’ni ve diğer kiliseleri temsil eden on beş Amerikalı kilise lideri ABD Kongresi’ne, Amerika Birleşik Devletleri’nin İsrail’e yaptığı askeri yardımları gözden geçirmesi çağrısı yapan bir mektup gönderdiği zaman, İsrail Lobisi öfke püskürdü. Hristiyan liderleri kınayan İsrail korosunun arasında Amerikan Yahudi Komitesi, Haham Topluluğu ve Yahudi Kamu İşleri Konseyi de vardı. Bu Yahudi lobi grupları, İsrail’de ve işgal altındaki topraklarda Yahudilerin Hristiyan kiliselerine yaptığı saldırılar karşısında ya sessiz kaldı ya da süklüm püklüm bir dille kınadı.

Kutsal Topraklar’da bulunan bir Vatikan temsilcisi olan Rahip Pierbattista Pizzaballa, kiliselere yönelik saldırıları “Müslümanların Masumiyeti” isimli filmin YouTube’da yayınlanmasına benzetti.  Film, Hazreti Muhammed’i (S.A.V.) saygısız bir şekilde betimliyor. Siyonist oyunun Hristiyanlara ve Müslümanlara saldırı başlatmak olduğu açık. Tipik bir Siyonist taktiği olarak, ABD’deki Mısırlı Kıpti sağcı aktivistlerin suçlanmasıyla, İslam karşıtı filmin arkasındaki gerçek finansörler gizlendi. Bununla birlikte, filmin yapımında ve dağıtımında, Yahudilerin sahip olduğu ve işlettiği Hollywood’un izleri görünüyor. 

Rus televizyon haber ağır RT’ye göre Rusya’da ve Ukrayna’da, finansman kodamanı George Soros ve Kyiv Post’un Brooklyn doğumlu yayıncısı Jed Sunden’in de aralarında olduğu Yahudi bağışçılar tarafından finanse edilen FEMEN bağlantılı protesto grupları, kiliselerin içinde haçları zincir testerelerle kestiler ve holiganca eylemler gerçekleştirdiler. Bu çetelerden olan feminist FEMEN grubu, haç kesen herkese 188 dolar teklif etti. Rusya ve Ukrayna çapında haçların zincir testeresiyle kesildiği yönünde aktarımlar yapılıyor. FEMEN grubu, Ukrayna Rum Katolik Kilisesi tarafından dikilmiş olan büyük bir haç heykelinin Kiev’deki bir parkta yıkılmasını görüntüye aldı. “Pussy Riot” grubundan üç kadın punk rock’çı, Moskova’daki Kurtarıcı Mesih Katedrali’nde, küfürlerle süslenmiş bir Hristiyanlık karşıtı gösteri yapmaları nedeniyle holiganlıktan mahkûm oldu. FEMEN protestocuları, Kiev’deki Aziz Sofya Katedrali’ndeki hizmetleri altüst etti. Yine FEMEN aktivistleri, zincir testerelerle temsili olarak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Papa 16. Benedict XVI ve Rus Ortodoks Patriği Kirill I’in kafalarını uçurdu. FEMEN aktivistleri ayrıca İstanbul’daki ünlü Ayasofya Camii’nin önünde açık saçık bir protestoya imza attı.   

Her ne kadar kadınları erkek egemen dini kurumlardan özgürleştirme iddiasında olsa da, FEMEN veya onlarla aynı çizgideki grupların bir Yahudi kurumunu hedef alan bir eylemi aktarılmış değil. Ortodoks Yahudiliği, dünyada kadınlardan en fazla nefret eden mezheplerden biri olmasına rağmen, FEMEN ve türevlerinin tacizlerinden uzakta.

Kutsal Topraklar’da ve Avrupa’da Hristiyanlığa ve İslam’a karşı gerçekleştirilen saldırıların arkasında Siyonist Yahudi parasının olduğu açıktır. Siyonist medya, Hristiyanlık ve İslam’ın arasını açma konusunda büyük ölçüde başarılı oldu. Bununla birlikte, Hristiyanlar uyanıp asıl düşmanlarının kim olduğunu gördükçe, Hz. İsa’nın ve Hz. Muhammed’in takipçileri atasındaki uçurum ortadan kalkabilir ve nitekim giderek artan sayıda Hristiyan lider, dinlerinin, içinde Netanyahu hükümeti, yasadışı yerleşimciler ve Yahudi finansörler ile medya Moğollarının da bulunduğu modern firavunlar tarafından saldırıya uğramasından bıkmış durumda.

medyaşafak