Muhsin Rızai: Eğer öfkelenirsek Suud hanedanından geriye iz bırakmayız

Muhsin Rızai: Eğer öfkelenirsek Suud hanedanından geriye iz bırakmayız
Suudi şehzadesi ve sabık istihbarat başkanı Türki Faysal Paris'te münafıkların konferansına katıldı ve onlardan İran'daki suikast eylemlerine tekrar başlamalarını isteyerek Arabistan'ın münafıklara olan resmi desteğini ve bu grupçuk tarafından son yıllarda gerçekleştirilen tüm suikastların Arabistan'ın himayesinde yapıldığını gösterdi.

 

Masreghnews'in bildirdiğine göre Devrim Muhafızları Ordusunun sabık komutanı General Muhsin Rızai telegram hesabından yazdıklarıyla Suud rejiminin eski istihbarat bakanı Prens Faysal'ın son açıklamalarını şiddetli bir şekilde kınadı ve dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 

Muhsin Rızai şu ifadeleri kullandı:

 

"Suudi şehzadesi ve sabık istihbarat başkanı Türki Faysal Paris'te münafıkların konferansına katıldı ve onlardan İran'daki suikast eylemlerine tekrar başlamalarını isteyerek Arabistan'ın münafıklara olan resmi desteğini ve bu grupçuk tarafından son yıllarda gerçekleştirilen tüm suikastların Arabistan'ın himayesinde yapıldığını gösterdi.

 

Arabistan makamları birkaç ay önce de aynı oturumları Irak'ın Erbil şehrinde İran Kürdistan Demokrat Partisi, Komala ve Pejak ile gerçekleştirdiler ve şimdiye dek Irak Kürdistanı bölgesinde birkaç suikast gerçekleşti.

 

Suud Hanedanına bugün mesajımız şudur: Biz geç öfkeleniriz ama eğer öfkelenirsek yeryüzünde Suud hanedanından geriye bir iz bırakmayız. Arabistan devletini münafıkların ve karşı devrimcilerin suikastlarının sorumlusu biliyoruz ve bunun belgelerini topladık."

 

www.medyasafak.net