Şehid Ömer kanıyla hainleri ifşa etti

Şehid Ömer kanıyla hainleri ifşa etti
Bir grup Arap rejimi politik haclarını ifa için Tel Aviv’e üşüşür ve Siyon-Amerikan patronlarına boyun eğerken, Filistinli bir delikanlı bu karanlığın ortasında feryadını yükseltti. Ömer, Pazar günü sadece bir bıçakla bir İsrail askerini öldürdü, silahını alarak Siyonist bir haham ile başka bir yerleşimciyi tasfiye etti ve pek çok diğer yerleşimciyi de yaraladı.

 

 

 

Mohammad Salami

 

 

Almanar

 

 

Bir grup Arap rejimi politik haclarını ifa için Tel Aviv'e üşüşür ve Siyon-Amerikan patronlarına boyun eğerken, Filistinli bir delikanlı bu karanlığın ortasında feryadını yükseltti ve işgal edilmiş toprakların özgürleştirilmesinin ve ulusal hakların geri alınmasının her zaman mümkün ve dahası bir zorunluluk olduğunu Ümmet'e hatırlattı.

 

Geçen ay düzenlenen Varşova Konferansında pek çok Arap rejiminin temsilcileri, Siyonist Başbakan Benjamin Netanyahu'nun etrafını sarmış ve “İsrail ile işbirliğine hazır olduklarını” ve Siyonist rejimin “kendi güvenliğini koruma hakkını” onayladıklarını söylemişti.

 

Arap politikacılarının farklı oturum ve zirvelerdeki uzun nutukları işgal edilmiş Filistin topraklarının bir karışını bile kurtarmaya yaramadı.

 

Batı Şeria'daki 19 yaşında bir genç ise hain Arapların ırmağında aksi yönde hareket etme kararı aldı. Ömer Ebu Leyla şehadetinin vatanseverlik ve iman örneği olmasını istemişti.

 

Ömer, Pazar günü sadece bir bıçakla bir İsrail askerini öldürdü, silahını alarak Siyonist bir haham ile başka bir yerleşimciyi tasfiye etti ve pek çok diğer yerleşimciyi de yaraladı.

 

İsrailli yerleşimciler tarafından “Rambo” olarak tanımlanan şehid, Salı gecesi Ramallah'ta Siyonist işgal güçleriyle çatışarak şehadetini kucakladı. Medya kaynaklarına göre şehadetinden önce işgal güçleriyle uzun bir çatışmaya girdi.

 

Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah, konuşmalarından birinde işgalci rejimin güvenliğini sarsmak için Filistinlilerden Siyonist askerler ve yerleşimciler karşısında bıçaklı saldırı düzenlemelerini istemişti.

 

Şehid Ömer, Siyonist rejim ile güç dengesizliğine meydan okuyan Filistinlilerin kudretinin küçük bir örneğini göstererek düşman ile askeri olarak yüzleşmenin sonuçsuz olduğunu iddia eden hain Arapları aşikâr bir şekilde ifşa etti.

 

 

Çeviri: Medya Şafak