İslami Cihad: Batı Şeria’da önemli gelişmeler olacak / Bölgede askeri varlığımız mevcut / Birleşik askeri eylemlilik dengeleri değiştirecek

İslami Cihad: Batı Şeria’da önemli gelişmeler olacak / Bölgede askeri varlığımız mevcut / Birleşik askeri eylemlilik dengeleri değiştirecek
Filistinli örgütler arasında birleşik bir komutanlık kurma yönünde alınan son karara da değinen İslami Cihad lideri, “Filistin topraklarında, özellikle de Batı Şeria’da önemli gelişmeler gerçekleşecek” uyarısında bulundu.

 

 

İslami Cihad Genel Sekreteri Ziyad Nahale, Lübnan Mayadeen TV'ye Çarşamba günü verdiği röportajda “Filistin direniş gruplarının Batı Şeria'da askeri varlıklarının bulunduğunu ve İsrail'in de direniş roketleri için hedef olduğunu” söyledi.

 

Nahale “İşgalci karşısındaki direniş eylemlerinde kırmızıçizgimiz yok ve bir savaş çıkması durumunda tüm İsrail varlığı hedefimizdir” dedi.

 

Filistinli örgütler arasında birleşik bir komutanlık kurma yönünde alınan son karara da değinen İslami Cihad lideri, “Filistin topraklarında, özellikle de Batı Şeria'da önemli gelişmeler gerçekleşecek” uyarısında bulundu.

 

Nehale sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Yakında birleşik askeri eylemliliğe varacak yeni denklemler geliştireceğiz… İsrail uçağının Mekke ve Medine üzerinde uçması üzücü ve küçük düşürücüdür (BAE'ye giden Siyonist rejim uçağının Arabistan üzerinde uçmasına işaretle)… İran ve Türkiye'ye Filistin halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.”

 

 

Medya Şafak