Aleksandr Dugin’den Filistin savaşına eskatolojik yorum / Müslümanlar Deccal karşısında savaşıyor

Aleksandr Dugin’den Filistin savaşına eskatolojik yorum / Müslümanlar Deccal karşısında savaşıyor
Yahudi-Hıristiyan dünyası diye bir şey yok, bu mantıklı değil. Aksine İslam dünyası mevcuttur ve bu dünyada Gelenek (Tradisyon) hâlâ güçlüdür. Açıkça ortada ki Müslümanlar Yahudi-Hıristiyanlara değil, şeytani kültüre, Deccal’e karşı çıkıyorlar.

 

 

Aleksandr Dugin

 

“İsrail'in Filistin'le savaşının tırmanması şüphesiz İslam dünyasını daha da konsolide edecektir. Batı'daki muhafazakârlar Hamas’ın ideolojisini bahane ederek yine 'Müslümanlara karşı Yahudi-Hıristiyan medeniyetini' savunmaktan bahsediyorlar. Ancak, geleneksel teoloji ve değerleri (ve yönelimleri) çoktan terk etmiş, koyu bir ateizm, materyalizm ve her türlü sapkınlığın yasallaştırıldığı bir toplum ne Hıristiyan ne de Yahudi sayılabilir. Eğer Batı şu anda olduğu gibi İsrail'i destekliyorsa, ciddi bir suç işliyor demektir. Sonuçta, Şeytan’ın medeniyeti sizin tarafınızdaysa, o zaman yanlış bir şey yapmışsınızdır.

 

Yahudi-Hıristiyan dünyası diye bir şey yok, bu mantıklı değil. Aksine İslam dünyası mevcuttur ve bu dünyada Gelenek (Tradisyon) hâlâ güçlüdür. Açıkça ortada ki Müslümanlar Yahudi-Hıristiyanlara değil, şeytani kültüre, Deccal’e karşı çıkıyorlar. Biden'ın Ukrayna'ya destek temasını İsrail'e destekle birleştirme fikri sadece şunun altını çiziyor: Batı her zaman kendi hegemonyasına boyun eğen ve ona hizmet edenlerin yanındadır. Müslümanlar Ukrayna'nın düşmanı ve Rusya'nın müttefiki değillerdi (eskatolojik olarak uyanık olan İran ve Suriye hariç), ama şimdi olacaklar. Rusya çok kutuplu dünyada bir kutuptur. İslam da çok kutuplu dünyanın kutuplarından biridir. Her iki kutup da Batı'nın tek kutupluluğu ve küresel hâkimiyetini ne pahasına olursa olsun, hatta bir dünya savaşına rağmen bile olsa kurtarmaya yönelik umutsuz girişimlerine karşı çıkmaktadır. Filistinlilerin İsrail ile olan çatışması medeniyetler çatışmasının ön cephesi değildi ama artık öyledir. Tıpkı bunun gibi Kiev'deki Naziler Batı tarafından desteklenene dek Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim de bölgesel nitelikte idi ama bugün Ukrayna'daki savaş çok kutupluluk ile tek kutupluluk arasındaki küresel çatışmanın ön cephesi haline gelmiştir.

 

Bu çatışmanın kapsamı giderek büyümektedir. Durum giderek daha kötü bir hâl alıyor. Gezegendeki milyarlarca insan, Kolektif Batı ve müttefiklerinin mutlak kötülük ve Deccal uygarlığı olduğuna ikna olmuş durumdadır. Demokratlar, küreselciler ve neo-conlar insanlığı doğrudan uçuruma sürüklüyorlar. Açıkçası şeytanlardan da sadece bu beklenir.”

 

https://t.me/ideeazione

 

 

Çeviri: Medya Şafak