“Suriyeli Kız” Suriye Krizinin Arkasındaki Gerçekleri Ortaya Çıkarıyor

“Suriyeli Kız” Suriye Krizinin Arkasındaki Gerçekleri Ortaya Çıkarıyor
"Yeni Dünya Düzeni’nin Suriye’deki niyeti Rothschild kontrolüdür. Aynı zamanda Monsanto ve diğer büyük uluslararası tarım şirketlerinin kontrolüdür. Suriye’de Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar yoktur çünkü Suriye kanunları GDO’lara karşıdır."

Prof. Rodney Shakespeare


Press TV


Suriye hakkındaki gerçekler, başkalarının söylemek bir yana, düşünmeye dahi korktuğu şeyleri ayrıntılarıyla ortaya koyan aktivist ve blog yazarı “Suriyeli Kız” (Mimi El Lehem) tarafından ortaya çıkarılıyor. Örneğin herkes Amerikalıların El Kaide'yi silahlandırdığını anlıyor, ama çok az kişi Libya ve Suriye'deki saldırıların arkasında Rothschild merkez bankalarının olduğunu biliyor.

 

Bu bankalar, dünyanın geri kalanını geri ödenemez şeklide borçlandırarak kontrolü altında tutmaya niyetli küresel elitler tarafından yönetilen Yeni Dünya Düzeni'nin kalbini teşkil ediyor. Küresel elitler bunu, herkesi yüksek faizle borç alma batağına düşürerek yapıyor. Bundan sonra, elitleri refah içinde tutmak için faiz ödeniyor, ödeniyor ve ödeniyor.

Kaddafi hükümetinin devrilmesinden hemen sonra küreselleşmeciler Libya Merkez Bankasını yeniden Rothschild kontrolü altına soktu. Uluslararası Para Fonu'ndan faizle 4,8 milyar ABD doları borç alma tuzağına düşen Mısır'da da aynısını yapıyorlar. Başkan Mursi ne kadar büyük bir hata işledi! Ve hakiki Müslümanlar ne zamandan beri riba ödemeyi kabul etti? Her iki örnekte de, Libya'da ve Mısır'da Yeni Dünya Düzeni faizsiz olarak kendi parasını basacak bir İslami merkez bankasına izin verme niyetinde değildir. 

Dahası, dolarla borç alan kişilerin geri ödemeyi dolarla yapması gerekmektedir ve vade geldiği zaman, uluslararası finansörler kambiyoları kırarak borç alınan parayı geri ödemez hale getirmektedir. Sonuç, ulusal değerlerin çok düşük fiyatlarla finansörlere satılmak zorunda kalmasıdır. 

Şu anda Suriye'nin IMF'ye borcu yok. Yalnızca Rusya gibi dostlarından alınmış borçları var. Bu nedenle Amerikan ve NATO saldırganlığının hedefi haline geliyor. 

Hiç kimse, merkez bankası bağımsızlığının önemsiz olduğunu düşünmek hatasına düşmesin. Eğer bir ülke dış mali kontrolden azadeyse, bağımsız bir dış politikaya sahip olabilir. 

Ve işte Yeni Dünya Düzeni'nin Suriye'ye saldırmasının, Suriyeli Kız tarafından tanımlanan ikinci nedeni budur. Filistin, Irak ve Libya'da, Suriye dış politikası anti-Siyonist, küreselleşme karşıtı ve Yeni Dünya Düzeni karşıtı oldu. Suriye, kendine acıyan, saldırgan, ırkçı Siyonist İsrail varlığını tanımayan az sayıda ülkeden biridir. Suriye'nin bu dış politikaya sahip olabilmesini sağlayan, bağımsız bir merkez bankasının olmasıdır.

Bu yüzden, Yeni Dünya Düzeni'nin Suriye'deki niyeti Rothschild kontrolüdür. Aynı zamanda Monsanto ve diğer büyük uluslararası tarım şirketlerinin kontrolüdür. Suriye'de Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar yoktur çünkü Suriye kanunları GDO'lara karşıdır. 

Irak 2003'te işgal edildiğinde, Amerikalıların ilk yaptığı şeylerden birisi kötü şöhretli Bremer Talimatları'nı yayınlamaktı. Talimat 81, Iraklı çiftçilerin yüzlerce yıl içinde geliştirilmiş kendi tohumlarını stoklayamacaklarını söylüyordu. Bunun yerine, Monsanto gibi Frankenstein şirketlerinden yıllık olarak alınması gereken Frankenstein tohumlarını satın almalıydılar. Bu tohumlar, sadece bir mevsim kullanılabilmelerine izin veren yok edici genlere sahiptir.

Hindistan'da her yarım saatte bir çiftçi intihar ediyor (genellikle çok acı veren herbisit ilaç içerek). Eğer bir ekin başarısız olursa küçük çiftçiler stoklanmış tohumlara güvenemez; Monsanto tohumu satın almalı, bunun için de asgari %50-60, hatta çoğu zaman %100 ve üzerine faiz oranıyla borç almalıdır. 



Gıda tedariki, küresel elitlerin diğer ülkeleri kontrol altında tutmak için izlediği diğer bir yöntemdir. Dünyanın alışmaya başladığı bir gerçek var; Amerikalılar işin içine girdiğinde “Monsanto'ya ödeme yap veya açlıktan öl” demir yasası baskın gelir. 

Suriyeli Kız Suriye kıyılarında doğalgaz bulunduğunu ve İran'dan Irak ve Suriye üzerinden geçerek Avrupa'ya gidecek bir boru hattı için planlar olduğunu vurguluyor. Ancak Yeni Dünya Düzeni, Siyonizm istemediği sürece İranlı hiçbir şeye izin vermek niyetinde değil. 

Tek ulusal kimliği olan uluslararası televizyonları izleyen halkların sıkça unuttuğu bir şey var. Suriye kendi üretimini yapıyor; uluslararası şirketler bundan ne kadar da çok nefret eder! Her ne kadar maalesef daha ileride bir yolunu bulmuş olsalar da, bir zamanlar Suriye'de Amerikan Coca-Cola'sı bile yoktu. 

Suriye, yabancı şirketlerin girişine övgüye layık bir şekilde direndi. Herkesi aynı hale getirme isteği, insanları küresel elitlere köleliğe ve tek dünya hükümetine hazırlamanın gerçekten hince bir yolu. Özgür Suriye çığlığı gerçekte Suriye'yi ve sırası gelince başkalarını köleleştirme arzusudur.  

Suriye'de farklı topluluklar arasında iyi ilişkiler vardı, fakat Yeni Dünya Düzeni, fetih yolunda bölünmeler yaratıyor. Bu, yalnızca YDD politikası değil, aynı zamanda hiçbir Ortadoğu ülkesinin İsrail yayılmacılığına karşı durabilecek kadar güçlü olmamasını isteyen Siyonist politika.

Suriyeli Kız bunları olanca açıklığıyla anlatıyor. Kendisi takdiri hak ediyor. 

Prof. Rodney ShakespeareEndonezya'nın Cakarta kentindeki Trisakti Üniversitesi'nde İkili İktisat bölümünde misafir öğretim üyesidir. Cambridge'de master yapmış olan Shakespeare İngiltere'de saygın bir avukat olarak çalışmıştır. Küresel Adalet Hareketi'nin (www.globaljusticemovement.net) eş kurucusu, Hristiyan Mali Adalet Konseyi'nin bir üyesidir. Başlıca ekonomi sitesi www.binaryeconomics.net'tir. Shakespeare ayrıca Bahreyn'de İşkenceye Karşı Komite'nin başkanıdır.

Çev: Selim Sezer

medyasafak.com