Ünlü Cezayirli Yorumcu Körfez Şeyhleri İçin Bakın Ne Dedi?!

Ünlü Cezayirli Yorumcu Körfez Şeyhleri İçin Bakın Ne Dedi?!
El Âlem televizyonu programcısı ve analist Yahya Ebu Zekeriya Suriye televizyonlarından birinde Körfez şeyhleri için açtı ağzını yumdu gözünü. İşte o ilginç cümleler:

“Neden bizim İbranice konuşmamızı istiyorlar? Neden atlarımızı, kılıçlarımızı, kalemlerimizi ve onurlarımızı, haysiyetimizi ve hukukumuzu George Bush'a satmamızı istiyorlar? O (G.Bush) Arap dünyasına geldiğinde, bazı insanlar onunla dans etti ve kendi kızlarının ırzlarını ona sundular! Onlar, sanki Roma İmparatorluğu'nun Şarlman'ıymışçasına, Arap kalelerini yerle bir etmeye gelen herkesle dans ettiler. Suriye bu süreçte bu kahpe Arap rejimlerinin tek istisnasıdır!
 

Suriye yüksek sesle ve net biçimde şöyle diyor ; “İsrail'in varlığına hayır! Amerika'ya hayır! Neden (Beşşar Esad) saldırı altında? Çünkü o bu Tiberias ve Tel Aviv'den yana olan bu bedevileri ve pislik Tzipi Livni'nin sütünü içmeye başlayanları ezdi geçti! Çok kahpe bir ortamdayız, benim sevgili kardeşim. Onların koyun ve buzağıları, televizyon kanallarıyla zamanlarımızı çalıyorlar! Yetenekli Arap gençlere ne yapıyorlar? Elton John şarkıları ve Lady Gaga'yı örnek sunuyorlar. Batılı müzisyenleri gösteriyorlar, Arap gençlerini fuhuşa ve uyuşturucu kötülüğüne alet etmeye çağırıyorlar!
 

Bu Arap emirlerinin kaç tane kadın cariyelerinin olduğunu sayar mısın? Dansçılarla, şarkıcılarla, fahişelerle olan maceralarını sayar mısın? Ve dumanlı/tütsülü gecelerini…  İtalyan bayan artist İtalyan “La Stampa” gazetesinde önemli bir Arab emiri için; “Bana karşı çok cömertti. Şahsıma özel bir uçak göndertti” demişti. Uçağı Gazze'ye ya da harap olmuş ve milyonlarca çocuğun açlıktan öldüğü bir Afrika ülkesine gönderseydi ya! Bu İtalyan artist bir Körfez devletine geldi (uçakla) ve ertesi sabah geri döndü.
 

“La Stampa”ya şöyle söyledi; çok cömertti, bana milyon dolarlar verdi. Ve bizim Suriyeli Şair Nizar Kabbani der ki;  “Arap emirleri bütün Arap petrolünü cinsel organları için savuruyor.  Daha önce de El-Cezire'de söylemiştim: Katar emiri, “Viagra bağımlısı olduğundan” bütün gün yan gelip yatar. O bütün gece “uzun savaşlar ” yapar ve gelecek savaşlara hazırlanmak için yatakta  bütün gün dinlenir!
 

Bu konuda benden önce Suriye medyasına konuşan duydun mu? Ben pekçok analizler yaptım, ama bizim için artık haysiyet meselesi olan stratejik bir an geldi… İşte Suriye'yi ayakta selamlıyorum!”
 

medyasafak.com