Birinci Hükümetler Üstü Dünya Savaşı Başlıyor

Birinci Hükümetler Üstü Dünya Savaşı Başlıyor
"Bugün, kitlesel ölçekteki yanlış yönlendirmeye ve sansüre rağmen, İsrail devleti yok oluşa yakın duruyor. Rusya, başka seçeneği olmayan bir köşeye sürüklendiğinde, Yahudi devletini termo-nükleer silahlarla yok etmeye hazır."

Birinci Hükümetler Üstü Dünya Savaşı Başlıyor

 

Gordon Duff

 

Press TV

 

Bugün, İsrailliler yeni bir dünyaya uyandı. Suriye, isterlerse sadece Lübnan'ın çoğunu değil, İsrail'in çoğunu da kapsayabilecek tam operasyonel S-300 hava savunma sistemine sahip.


İsrail, “pantolonları ayaklarında” iken uyandı. 

İsrail S-300 Sistemi karşısında nasıl afalladı

 

Dün, İsrail'e casusluk yaptığı suçlamalarından sonra istifa eden eski Kongre üyesi Jane Harmon'un sahibi olduğu bir “Newsweek” olan The Daily Beast, başkan Obama'nın Suriye'ye “uçuşa yasak bölge” uygulanması talimatını verdiğini iddia eden bir hikaye yayınladı 

Bir saat sonra hükümet, Harmon'un gazetesinin tekzip yayınlamasını emretti.

Bugün Suriye kendi “uçuşa yasak bölge”sine sahip. 

Şimdiden bir nükleer savaştayız

 

Savaşta her zaman ilk kurban hakikattir. İlk gerçek yaylım ateşi, inkar edilemez bir gerçek olan, Suriye yönelik 4 Mayıs'taki nükleer saldırıydı.

Amerikan basını arka arkaya yayınlanan tamamen gerçek dışı ve komplocu ucubelerle dolu ve bunların her birinin sahte olduğu kolayca kanıtlanabilir. Gerçek olduğu kanıtlanan, Suriyeli isyancıların “tecavüz mangalarının” Suriye'nin işgal altındaki bölgelerinde genç kadınları ve kızları kaçırıp öldürdüğüne dair haberler ise sansürleniyor. 

Ah, tabi, Suudi Vehhabilerin tecavüz çetelerini için fetva verdiği “üç günlük nikah”lar tecavüz değil.

İsyancı “Ulusal Konsey” çizgisindeki El Kaide bağlantılı kişilerin bütün Hristiyan köylerinde yaptığı kaçırmalar ve katliamlar da yayınlarda yer almıyor. Şam hükümetine karşı CIA ve El Kaide ile çalışan Çeçen paralı askerlerin kimyasal silah kullandığına dair teyit edilmiş haberler de öyle.

Savaş hatları çiziliyor

 

Sınırlar çizildi, şimdi bir savaş resmen hazırlanıyor, fakat bu diğerlerine benzemeyen bir savaş. “Müttefik”lerin başında, Vladimir Putin yönetimindeki Rusya var. Bugünün dünya mücadelesi Rusya'yı ilk kez ön sıraya getirdi ve Rusya, kendi Siyonist oligarklarıyla açıkça karşı karşıya getiriyor. 

Putin'le birlikte, dikkatle okuyun, şu gruplar bulunuyor:
- Başkan Obama, Savunma Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Pentagon
- İran İslam Cumhuriyeti 
- Suriye 
- Irak 
- Hizbullah 

“Merkez” veya “Mihver” güçleri ise şunlardan oluşuyor:
- Almanya
- Türkiye (ve Irak Kürdistanı) 
- İsrail 
- Suudi Arabistan ve Katar 
- Britanya ve Fransa 
- Senatör John McCain ve El Kaide 
- AIPAC/Kongre'deki İsrail Lobisi 
- Organize suçun sözcüsü olarak dünya şirket basını 

Savaş başladı ve çatışma yalnızca Suriye'de değil, aynı zamanda korku ve yalan yaymak, artarak devam eden ve en yakın örneklerini Boston ve Woolrich'de gördüğümüz yanıltma harekatı terörizmi eylemleri için sahneyi hazırlayan dikkatlice hazırlanmış bir basın kampanyasıyla desteklenecek şekilde, ABD içindeki terörist saldırılarla da devam ediyor.

Arka plan

 

Dünya Ağustos 1914'te savaşa girdiği zaman, Avrupa'nın sömürgeci güçleri ve Osmanlı İmparatorluğu, gizli ittifaklar ve anlaşmaların yönettiği dört yıllık bir kıyım sürecine girdi. Dünya entelektüel topluluğuna göre “Büyük Savaş” medeniyetin sonuna işaret ediyordu. Haklı da olabilirler.

Bugün, kitlesel ölçekteki yanlış yönlendirmeye ve sansüre rağmen, İsrail devleti yok oluşa yakın duruyor. Rusya, başka seçeneği olmayan bir köşeye sürüklendiğinde, Yahudi devletini termo-nükleer silahlarla yok etmeye hazır.

Savaş, 1914'te olduğu gibi, basit bir şekilde başladı. O tarihte bir Sırp anarşist, Arşedük Franz Ferdinand'ı öldürerek, Rusya'nın Sırbistan'ı, Fransa'nın Rusya'yı, Almanya'nın Avusturya-Macaristan'ı vs. savunmasına iten zincirleme olayları başlatmıştı.  

Saraybosna 2013, 99 yıl sonra

 
Bugünün dünyasının hem “sıcak” hem de “soğuk” çatışmalar, yanıltma harekatı terörizmi, sahnelenen devrimler, ekonomik soykırım ve giderek artan, milyonları bulan ölüm rakamlarıyla süren gerçekliği, Ağustos 1914'e pek çok kişinin düşündüğünden daha yakın.

Bu, saf ve basit bir şekilde, bir Rothschild savaşıydı. Sömürgecilik makinaları, merkez bankaları, borç tabanlı kurlar ve temel hükümet yetkilileri, bugün olduğu kadar alınıp satıldı ve bizi ilk dünya çatışmasına getirdi.

Bugünün savaşı, gerçekte, o tarihte başlayan dünya fethinin devamıdır. Bu süreç, aşamadan aşamaya geçti: komünist devrim, Almanya'nın yok edilmesi, yeni “yumuşak sömürgecilik” ve sonu gelmez bir “düşük yoğunluklu çatışma”, yapmacık, kurgusal ve sahte terörizmle savaş. 

Belki dünya, cehalet nedeniyle sürekli tekrar eden tarihin derslerinden öğrenmeye hazırdır.

Küçük, hayli küçük bir “kardeşler bandosu”,  mağduriyet mitolojisini ve yozlaşmayı tersyüz edebilir gibi görünüyor.

Kontrollü medyayı izlerseniz, gördüğümüz şey umutsuzluktur.

Bu savaş 2 Mayıs 2013 günü saat 02:30'da Suriye kıyısında komando sızdıran İsrail mürettebatlı Alman Dolphin denizaltısının batmasıyla başladı. Denizaltı farkedildi, 150 metre battı ve bir sofistike kılavuzlu torpido tarafından vuruldu. 

Suriye helikopterleri deniz kazasının yaşandığı alanın üzerinde kalırken bir Rus filosu olay yerine vardı ve güvertedeki nükleer başlıklı Tomahawk seyir füzelerini kontrol altına almak için bir kurtarma gemisine eşlik etti. 

Buna misilleme olarak İsrail 4 Mayıs günü Şam'ın dışındaki Suriye mevzilerine topçu bombardımanına başladı. Bu bombardıman sırasında, Lübnan kıyılarındaki bir İsrail denizaltısı bir nükleer seyir füzesi fırlattı. On beş mil mesafeden çekilen yüksek çözünürlüklü bir video, büyük patlamayı net bir şekilde gösteriyor, mantar biçimli nükleer bulutu ortaya koyuyor ve bunun nükleer bir saldırı olduğuna dair hiç şüphe bırakmıyor.

Patlama, Amerikan Vela uyduları tarafından da görüntülendi ve doğrulandı. 

Neden Beyaz Saray şu anda Rusya, Suriye ve İran'ın yanında duruyor

 
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bundan sonra Amerikan Başkanı Barack Obama'yla temas kurdu. Putin, Rusya'nın başka nükleer saldırılara izin vermeyeceğini ve İsrail'e karşılık vereceğini belirtti ve bu koşullarda ABD'ye “İsrail kendi yatağını yaptı ve eğer bunu isterse, o yatakta ölecektir” mesajı verildi.

Obama yönetimi yanlarında durmayı kabul etti. Kısmi bir telafi olarak Amerika, Afganistan silahlı kuvvetleri için Rus helikopterleri satın aldı ve Suriye'ye S-300 hava savunma sisteminin yerleştirilmesine aktif olarak karşı çıkmamayı kabul etti. Bu, İsrail'in bölgedeki hava üstünlüğünü geçmişe ait bir hatıra haline getiriyor.

23 Mayıs Obama “bombası”

 
23 Mayıs günü Başkan Obama, Amerikan politikalarının çerçevesini çizen 48 dakikalık bir konuşma yaptı. Çok büyük bir önemi olan bu konuşma, yanlış şekilde alıntılandı, hakkında yalan söylendi ve hatta basından sansürlendi. Neden? Obama ne söylemişti?  

- Amerika'nın icra programı bir savaş suçudur ve tutuklular yasadışı şekilde kaçırılmakta ve “işkence” görmektedir. Evet, Başkan Obama icra programını “yasadışı”, basınçlı suyla sorgulamayı da “işkence” olarak adlandırdı.

- Bütün insansız uçak saldırıları (Irak ve Afganistan dışında) Kongre'nin izniyle gerçekleşmiştir ve daha fazla insansız uçak saldırısı gözetim gerektirmektedir. Obama, birçok insansız uçak saldırısının hatalı olduğunu, yeterince açık olmadığını ve insansız uçak saldırısı politikalarının hatalı ve sorumsuz olduğunu kabul etti. 

- Başkanlık emriyle, hiçbir silah yüklü insansız uçağın Amerika Birleşik Devletleri üzerinde uçması mümkün değil.

 

Çeviren: Selim Sezer

 

medyasafak.com