Şiilerin Katli İçin Fetva Veren Şeyh’in Başına Ödül Kondu

Şiilerin Katli İçin Fetva Veren Şeyh’in Başına Ödül Kondu
“Şii çocuk ve kadınların öldürülmesi helaldir’’ diye fetva veren Kuveytli Vahhabi şeyhin, başına ödül konulunca Kuveyt’ten kaçarak Katar’a gittiği bildirildi.
“Şii çocuk ve kadınların  öldürülmesi  helaldir'' diye fetva veren Kuveytli  Vahhabi şeyhin, başına ödül konulunca  Kuveyt'ten  kaçarak Katar'a gittiği bildirildi.
 

Ehlibeyt  Haber Ajansı, Iraklı bir iş adamının Vahhabi şeyhi  Şafi el-Acemi'nin başına ödül koymasının ardından menhus şahsın Katar'a kaçtığını bildirdi.
 

Kuveytli Vahhabi Şeyh Şafi el-Acemi'nin bir televizyon kanalına çıkıp, en-Nusra  örgütünün, Deyr'uz Zur köyünün  Şii mescidinin avlusunda  Suriyeli bir çocuğu  anne ve babasının gözleri önünde nasıl katlettiklerini itiraf etmesinin ardından ölüm tehditleri  almaya başladığı ve bu yüzden de Kuveyt'ten kaçtığı öğrenildi.
 

Basralı bir iş adamı, alim görünümlü bu kan emici katilin başına yüksek miktarda ödül koymuştu.
 

12 Haziran'da Nusra terör örgütüne bağlı bir grup Kuveytli vahşi,  Suriye'nin Deyr'uz Zur bölgesinde yer alan Hatla köyünde sırf Şii oldukları için 60 kişiyi hunharca şehid ettiler.
 

Bu terörist grubun en feci cinayetlerinden biri de Hüccetül  İslam Seyyid İbrahim Es Seyyid'e  ve  ailesine yaptıklarıydı. Bu caniler, bu mübarek âlimin, karısının ve çocuklarının başlarını kesmişlerdi.
 

medyasafak.com