Şüphesiz dünya halkları, aziz liderimizin teröristleri cezalandırma çağrısına katılacak ve teröristlerin uykularını kaçıracaktır. Şunu bilmelidirler ki, ömürlerinden geriye tek bir gün kalmış olsa bile İran milletinin intikam eli onların boğazına yapışacaktır.
30.01.2026
1.01.2026
25.07.2025
20.06.2025
12.11.2024
4.11.2021
İkisi de suda şehid olmuştular ve su bedenlerini aynı noktaya getirmişti. Çok şaşırtıcı bir durumdu. Hüseyin'e “Bunu nasıl bildin?” diye sordum. Bana, “Önceki gece rüyamda Ekber Musayipur’u gördüm, bana esir alınmadıklarını ve şehid edildiklerini söyledi” dedi. “Yarın bu saatte döneceğim ve Sadıki de ertesi gün dönecek ” dedi diye de devam etti.
Al-Mayadeen TV’de 31 Aralık gecesi yayımlanan programa canlı bağlantılarla katılan uzmanlar, Şehid Kasım Süleymani’nin Gazze’nin silahlandırılmasındaki rolü, Suriye’nin bu faaliyetlerdeki köprübaşı konumu, Arafat-Hamas ilişkileri gibi bir dizi önemli konuya ışık tutup dikkat çekici ayrıntılar verdiler. İşte öne çıkan bölümler:
"Verilecek cevabımızın bir İsraillinin, bir yerin vurulması sınırında kalmaması gerekir, öyle bir darbe indirmeliyiz ki artık bölgedeki bu suikast dosyaları tamamen sonlansın. Tek bir kişiyi vurmakla bu hedefe ulaşamayız, düşmana ciddi insani kayıp verdirmeliyiz."
Şehid Komutanımız Kasım Süleymani’nin suikastçısı Bay Trump, pis ve rezil ömrünün geri kalan kısmında İDMO’nun ana hedeflerinden birinin, ofisinde ya da dışarıdayken, kalplerimizin komutanının intikamını almaya çalışmak olacağına emin olabilir!
İsmail Kaani ise İsrail ve Amerika’yı zor günler beklediğini duyurdu. Bu açıklamaların Amerika’da San Diego üssünde çıkan büyük gemi yangınına işaret edip etmediğini bilmiyoruz. Ancak 17 kişinin yaralanmasına sebep olan bu yangının siber saldırı sonucunda meydana geldiği söyleniyor.
Devrim Lideri Seyyid Ali Hamanei, Kasım Süleymani ve Ebu Mühendis suikastının cezasının ABD’nin Batı Asya’dan çıkışı olduğunu söylediğinde, bu durum, bedeli ne olursa olsun Amerika’nın bölgeden çıkarılması kararının çoktan verildiği anlamına geliyordu.