Keyhan gazetesi editörü Şeriatmedari: Devrim Muhafızları doğrudan Trump’ı hedef alacak!

Keyhan gazetesi editörü Şeriatmedari: Devrim Muhafızları doğrudan Trump’ı hedef alacak!
Şehid Komutanımız Kasım Süleymani’nin suikastçısı Bay Trump, pis ve rezil ömrünün geri kalan kısmında İDMO’nun ana hedeflerinden birinin, ofisinde ya da dışarıdayken, kalplerimizin komutanının intikamını almaya çalışmak olacağına emin olabilir!

 

 

İran'da yayın yapan ve Devrim Muhafızlarına yakınlığıyla bilinen Keyhan (Kayhan) gazetesinde uzun yıllardır başyazar olarak görev yapan ve İslam Devrimi Lideri Ayetullah Hamanei'nin yakın danışmanları arasında yer alan Hüseyin Şeriatmedari, geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazısında ciddi bir iddiada bulundu. Yazının ilgili bölümü şu şekilde:

 

“Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, Devrim Önderi Ayetullah Hamenei tarafından kurulan denklemin altını çizerek ‘Şehid kardeşimiz Süleymani'nin kanının intikamı için Güney Afrika'daki elçiye mi saldıracağımızı sanıyorsunuz? Bu büyük şahsın katlinde doğrudan ya da dolaylı rol alanları hedef alacağız, dolayısıyla siz bu hadisede dahli olan herkesin hedef alınacağını bilmelisiniz ve bu ciddi bir mesajdır!' demişti.

 

Şimdi soru şu: İslam Devrimi Muhafızları Ordusu şimdiye kadar gerçekleştiremediği bir tehdit ya da uyarıda bulunmuş mudur? Eğer buna bir örnek bulamazsanız -ki böyle bir örnek de yok zaten- , Şehid Komutanımız Kasım Süleymani'nin suikastçısı Bay Trump, pis ve rezil ömrünün geri kalan kısmında İDMO'nun ana hedeflerinden birinin, ofisinde ya da dışarıdayken, kalplerimizin komutanının intikamını almaya çalışmak olacağına emin olabilir! Trump, şehid komutanımızın katili olduğunu itiraf etti ve Devrim Muhafızlarının şehid Süleymani'nin kanından asla vazgeçmeyeceğini iyi biliyor!”

 

 

Medya Şafak