Gazze direnişi son saldırıda siyonist rejim uçaklarını İran’ın yolladığı Sam-7 füzeleri ile kovdu

Gazze direnişi son saldırıda siyonist rejim uçaklarını İran’ın yolladığı Sam-7 füzeleri ile kovdu
"Bu silah İran’dan geldi. Gazze direnişi geçtiğimiz gece ve daha önce, işgalcilerin uçakları karşısında işte bunu kullandı. Direniş böylelikle uçakların direniş hedeflerine yapacağı bombardımanlarını azaltabiliyor ve hatta bu silah bombardımanları engelleyebiliyor. Uçaklar bu silahlardan duydukları korku yüzünden bölgeyi terk ediyorlar."

 

 

Filistinli bir twitter hesabı İran’ın Filistin halkına verdiği destek ve Arap ülkelerinin siyonist rejimin cinayetleri karşısındaki suskunluğu hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı:

 

“Bu silah İran’dan geldi. Gazze direnişi geçtiğimiz gece ve daha önce, işgalcilerin uçakları karşısında işte bunu kullandı. Direniş böylelikle uçakların direniş hedeflerine yapacağı bombardımanlarını azaltabiliyor ve hatta bu silah bombardımanları engelleyebiliyor. Uçaklar bu silahlardan duydukları korku yüzünden bölgeyi terk ediyorlar.

 

İran bizim gücümüzü takviye etmek için bunu yapıyor, peki Araplar bizim için ne yaptılar?”

 

Hesap bunun ardından da dün gece Gazze Şeridi’nden ırkçı rejim uçaklarına ateşlenen, omuzdan atılan Sam-7 füzelerinin görüntülerine yer veriyor.

 

 

Medya Şafak